Ismét nyílt napot rendeznek a Nyíregyházi Főiskolán

 

Míg az előző években február 15. volt a felsőoktatási felvételi jelentkezési határidő, 2013-ban március első napjáig tart a jelentkezési időszak. 
 

 

Eddig a napig minden jelentkezőnek döntenie kell arról, melyik felsőoktatási intézményben szeretne továbbtanulni, és el kell küldenie a kitöltött jelentkezési lapokat az Országos Felsőoktatási Felvételi Irodának.
 
A felsőoktatási tanulmányok helyszínének kiválasztása egyre nehezebb feladat, sok érvet kell felsorakoztatni, számos körülményt kell figyelembe venni az életre szóló döntés meghozatalához. A Nyíregyházi Főiskola a mérlegelést segítve nyílt napon szeretné bemutatni sokszínű képzési palettáját, s az intézményben folyó mozgalmas életet. A rendezvény január 23-én, szerdán 10 órakor kezdődik az intézmény ’B’ épületének Kodály Kulturális Centrumában. Szabó Mariann koncertjével indul a program, a délelőtt műsorvezetője a főiskola másik arca, a televíziós műsorvezető, Szakál-Szűcs Miklós lesz, aki játékokkal is várja a fiatalokat, az általános felvételi tájékoztatót az Everdance fellépése követi, ezután a vendégek megismerkedhetnek az intézménnyel, a választható szakokkal, informálódhatnak az egyes karokról, illetve bepillanthatnak a hallgatói életbe. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, akik személyre szabott tanácsokat is kaphatnak.
 
A Nyíregyházi Főiskola bőséges, gyakorlatorientált képzési kínálatából válogatva a hallgatók helyben szerezhetnek olyan jól használható ismereteket, melyek a régiós munkaerőpiac elvárásaihoz is igazodnak – tájékoztatta lapunkat Nagy Balázs sajtóreferens.
 
Nyíregyházi Főiskola