Karácsonyfagyűjtő akció Nyíregyházán

Karácsonyfáért ajándék - Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. 2013. január 7. és január 19. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez. 

 

 
Az akció két hete alatt minden egyes - a Korányi F. u. 3., valamint Kerék u. 1. sz. alatti Hulladékudvarokba – beszállított karácsonyfáért sorsjegyet kapnak a résztvevők, amivel sorsoláson vesznek részt, és ajándékokat nyerhetnek.
 
Az ajándékokat január 19-én 14 h-tól sorsoljuk ki a Korányi F. u. 3.sz. alatti Hulladékudvarban, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 
A Hulladékudvarok hétfőtől péntekig 7.00 h-tól 17 h-ig, szombaton 8 h-tól 14 h-ig nyitva, vasárnap zárva tartanak.
 
Természetesen azokat a karácsonyfákat is elszállítja a Térségi Hulladék – Gazdálkodási Kft. amelyeket a lakóknak nincs lehetősége behozni a Hulladékudvarokba.
A kertes házas városrészeken a lakók a fákat a hulladékgyűjtő edények mellé tehetik ki a háztartási hulladékok elszállításának a napján.
 
A város lakótelepi részein is hasonlóképp járhatnak el az ott élők, persze csak akkor, ha a hulladéktárolók a lakóházon kívül vannak elhelyezve.
 
Amennyiben a tárolók a társasházon belül lettek kialakítva, úgy az előző években már megszokott, épületen kívüli területekre kell kihelyezni a fákat amennyiben az jól látható és a hulladékszállító gépjárművel megközelíthető.