Megújul a Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár Nyíregyházán

2013. január 19-20-án immár 15. alkalommal kerül megrendezésre Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban a Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár. 

A rendezvények rendezvénye ebben az évben a party jegyében kerül megrendezésre. Nemcsak az esküvőre készülő látogatókat és kiállítókat várunk. A kiállítóknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy az esküvőn túlmutató szolgáltatásaikat is megmutathassák.

A jubileum jegyében számos újdonság várja az esküvőre, rendezvényekre készülőket. A kor elvárásainak megfelelően a kiállítás arculata teljes egészében megújul és egy olyan új megjelenéssel várjuk a látogatókat, mely az esküvői kiállítások terén egyedi és különleges. Számos kísérőrendezvény gazdagítja a jublieumi kiállítás programját a már jól megszokott zenekari bemutatókon, tombolasorsolásokon és színpadi programokon kivül.

 
A CSALÁDALAPÍTÁS JEGYÉBEN
 
A jubileumi kiállítás kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmet a házasságkötések és a családban élés fontosságára. Pályázatokkal, játékokkal és az ifjú párokat segítő ingyenes tanácsadásokkal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, miért is jó családban élni minél szélesebb társadalmi réteget elérve, minél több korosztályt megmozgatva.
 
 
A belépés a párok részére ingyenes, vendégeiket meghívjuk egy pohár pezsgőre! A házasságukat megerősítők között kisorsolunk a Lifestyle**** Mátra Hotelben egy hosszú hétvégét a Quaestor Utazási Iroda jóvoltából.
 
Jelentkezés és további információk a http://www.rendezvenycentrum.com/eskuvői-kiallitas/jatek.html oldalon. 
 
AKIK ESKÜVŐJÜKRE KÉSZÜLNEK 
 
A kiállítás ingyenes tancsadással segíti az esküvők szervezését! 
 
A Rendezvény Centrum facebook oldalára várjuk az esküvőjükre készülő ifjú párok fotóját. Az a pár, akinek a legtöbb ismerőse like-olta a fotót és a Rendezvény Centrum oldalát egy 1.000.000 Ft összértékű, a kiállítók által felajánlott nyereményekből álló csomagot kap, melyet a XV. jubliuemi kiállítás kapcsán vasárnap 15 órakor adunk át a szerencsés párnak.  Az első 10 helyezett 2 db kiállításbelépőt kap a szervező Romantika Rendezvény Centrumtól.
 
 
KOROSZTÁLYTÓL FÜGGETLENÜL
 
Bárki beküldheti a családdal, szerelemmel, házasságkötéssel kapcsolatos munkáit (vers, rajz, szobor, báb, zenei anyag, fotó...), melyet a szponzorokból álló független zsűri fog díjazni. Az alkotások a kiállítás előterében kerülnek kiállításra. A kategóriák díjazottjai között a kiállítók által felajánlott nyereményeket sorsoljuk ki.
 
Jegyek elővételben kedvezményesen kaphatóak november 15-től a kiállítást szervező Romantika Rendezvény Centrum irodájában Nyíregyházán az Epreskert u. 5. szám alatt. 
 
 
GYERE 
 
és romantikázz Te is velünk
 
január 19-20-án a Bujtosi Szabadidő Csarnokban!