A Szabolcs és Borsod megyeieknek előjogok járnak a Hegyalján!

Szabolcs és Borsod megye lakói idén a csak nekik járó extra kedvezményes Mi Fesztiválunk bérlettel vehetik be kedvenc Hegy’üket...

 

Sőt, a hazai pálya előnyeit kihasználva a Hegyalja igazi házigazdáiként a fesztivál legmenőbb arcai lehetnek, akik egy teljes napig saját, tokaji borral, borsodi sörrel, szabolcsi pálinkával fullosan feltöltött fesztiválkocsmájukban bárkit vendégül láthatnak, akit csak akarnak, teljesen ingyen. A győztes társasághoz minden nap Hegyalja fellépők is csatlakoznak. A Hegy’ házigazda címmel járó saját fesztiválkocsmáért egy napnyi „ellátmánnyal” bárki versenybe szállhat, aki megmutatja képben vagy filmen a keleti oldal kúlfaktorait, azaz, mire a legbüszkébb Borsod vagy Szabolcs megyéből.
 
Idén Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakóinak, mint a Hegyalja Fesztivál házigazdáinak különleges előjogok járnak: a két megyében állandó lakóhellyel rendelkező fesztiválozók szuperkedvezményes Mi Fesztiválunk Hegy’ Bérlettel bulizhatják végig június 25-30. között a nyárindító Tisza-parti fesztet. Az új bérlet mindössze 14.900 forintos áron már most beszerezhető a nagy hálózatokban készpénzzel, de SZÉP kártyával és akár online is. Ha megvan a jegy, a lakcímkártya és a személyi igazolvány, sima a bejutás, indulhat a négy napos zúzás a több mint 200 Hegy’ fellépővel, köztük a Scooterrel, a Downnal, Dieselboy-jal, az Anti-Flaggel, a Skindreddel, az Asking Alexandirával, a Coal Chamberrel vagy az Ensiferummal.
 
A Mi Kocsmánk a Hegy’en
 
Aki Szabolcsban és Borsodban él, tanul, dolgozik, éppen máshová sodorta az élet, de erről a vidékről származik, tudja, hogy a szabolcsi alma, a lapcsánka, a tokaji furmint, a borospincék csak néhány azok közül az élmények közül, amelyek miatt jó szabolcsinak és borsodinak lenni. Hogy messzire ne menjünk, elég csak visszanyúlni a hegyaljás élményekhez, az igazi fesztiválon igazi arcokkal eltöltött napokhoz. Akik az elmúlt években jártak a Hegyalja Fesztiválon, tudják, miről beszélünk, és már kereshetik is a saját filmeket, fotókat, élményeket, amelyekkel versenybe szállhatnak a barátokkal együtt a saját hegyaljás kocsmáért. Most itt az idő, hogy a kollégiumi szobán, a csoporttársakon, a munkatársakon és a haverokon kívül ország-világnak megmutassuk azokat a titkos vagy csak kevésbé ismert szabolcsi és borsodi kúlfaktorokat, amelyekre igazán büszkék vagyunk. Legyen az egy sportcsapat, étel, ital, egy helyi szó, egy hazai poén, egy rajzoló, egy deszkás társaság, egy tánccsoport, egy hely, egy zenekar, bármilyen helyi élmény vagy éppen a Hegyalja.
 
Akik a legötletesebb módon kiáltják világgá, mutogatják el, rajzolják le, gitározzák el, mi a legvagányabb, a legmenőbb, a legjobb dolog Szabolcsban és Borsodban, majd fénykép vagy video formájában mindezt rögzítik, és elküldik a mikocsmank@hegyaljafesztival.hu e-mail címre, az idei Hegyalján igazi királyként bulizhatnak. A 4 legjobb anyagot beküldő csapat ugyanis a fesztiválon egy sörrel, borral, pálinkával folyó saját fesztiválkocsmában pöröghet végig egy napot. A szerencsés Mi Kocsmánk nyertesek a Scooter vagy a Down koncertjére így már ingyen tokaji borral, szabolcsi pálinkával és borsodi sörrel melegíthetnek be barátaik és kedvenc zenekaruk társaságában. A Mi Kocsmánk versenyről és a Mi Fesztiválunk bérletről további infókért katt a Hegy’ facebook-oldalára.
 
Borsodi Hegyalja Fesztivál – Igazi Fesztivál igazi arcoknak
 
A Hegy' az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak.
 
Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy’ nyitja a nyarat.
 
A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.
 
Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó  pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.