Természet- és környezetismereti vetélkedő

 

A SZATMÁRIKUM HÁZAI Közhasznú, Értékmegőrző és Fejlesztő Egyesület az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, valamint az Erdélyi Kárpát Egyesület koordinálásával természet- és környezetismereti vetélkedőt hirdet, melyre olyan 5-8. osztályos diákok jelentkezését várják, akik Magyarországon Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Romániában pedig Szatmár megye általános iskoláinak tanulói. 
 

 

A vetélkedő célja, hogy a résztvevők széles körben megismerjék Magyarország és Románia természeti értékeit, a két régió állat- és növényvilágát, valamint a határon átnyúló környezetvédelmi problémákat.
 
A vetélkedőre 5 fős csapatokkal lehet nevezni. Jelentkezési határidő: 2013. február 4. A részvétel ingyenes! A verseny három írásbeli fordulóból áll, melyet egy ötnapos döntő zár. A végső megmérettetésnek az E-misszió Egyesület Csiperke Erdei Iskola és Tábora ad otthont Márokpapin. A jelentkezési lap, valamint a verseny részletes leírása a www.csiperkeerdeiiskola.hu, valamint a www.eke.ro honlapon érhető el.
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------
 
A programmal kapcsolatos információkkal kereshető:
 
Kolocsán Tünde - Tel: 30/543-8545