Mustárház RELOAD

Itt a tavasz, és a természet ébredésével együtt újratöltődnek a Mustárház programjai, a szabadban és tető alatt egyaránt.

 

A Mustárházban megvalósuló ingyenes programok évek óta kedvelt elfoglaltságot nyújtanak a városunkban élő fiataloknak. A ház márciustól egyebek mellett hetente filmklubbal, pénteki zsíroskenyér-koncertekkel, nyelvi klubokkal (olasz, francia, spanyol, orosz, arab, angol), kiállításokkal és gyermekeknek szóló rendezvényekkel várja a betérőket – természetesen a már megszokott szolgáltatások fenntartása mellett. A folyamatos, klubrendszerű elfoglaltságok sorát tavaszi és nyári szabadtári rendezvények, fesztiválok színesítik, valamint tovább működnek a Mustárház nemzetközi projektjei és szakmai eseményei is. Újdonságként a Mustárház honlapján és közösségi oldalán virtuális közösségi tér valósul meg e-galériával, az eseményeket pedig csevegőn is nyomon követhetik a fiatalok.
 
A rendezvények sorában első a Kapcsos Könyv aláírásához és városi Központi Ballagáshoz kötődő kísérő rendezvény az Ifjúsági hetek, az Ifjúsági majálissal egybekötve, április havában. A szakmai programok között idén is tréningek, konferenciák, ifjúsági műhelytalálkozók, szabadegyetem és ifjúsági hálózati találkozók kapnak helyet.
 
Az eseményekről bővebben az érdeklődők a Mustárház honlapján, a www.mustarhaz.hu oldalon tájékozódhatnak. Ahogyan eddig, ezután is ingyenes a Mustárház minden rendezvénye, gyereket, fiatalt és örökre gyereket mindig szeretettel vár a Mustárház a Szent István utca 20. alatt!