Hobó blues és Nyuszkamarcsi a Bringás Családi Napon

Hobó blues és Nyuszkamarcsi a Bringás Családi Napon A Zöld Kerék Alapítvány és a ViniBike Egyesület közös szervezésében Bringás Családi napjára hívtuk a mozogni és szórakozni vágyó embereket 2013. május 4-én Nyíregyházán az erdei tornapályára.

 

Gyönyörű napsütésben versenyzett az ifjabb korosztály. Pörögtek a kerekek, biztatták a szülők a gyermekeket. A dobogóról vidáman mosolyogtak a díjazottak, kupával a kezükben, éremmel a nyakukban.

A színpadon zumbával folytatódott a program, közben a Együtt Kisfásért Egyesület csapata megfőzte a fenséges babgulyást.

Szilágyi Ádám hangtálakon játszott, majd a Katica Bábszínház következett. Az Aprófalva Hagyományőrző Egyesület népdalokkal és a falusi nagy-hasú leányok történetével nevettette meg a közönséget. A Lókötők Táncegyüttes pörgős lépései után, a Jenei Mediball Csapat nyugalmat árasztó mozgásai következtek. A zenei oldal erősítésére Nagy Zoltán a Mandala Dalszínház alapító tagja musical slágereket adott elő, majd a Lost Heaven Együttes csapott a húrok közé. A saját számok mellett AC/DC  és Hobó számokat is játszottak, a közönség pedig velük énekelt.
A tombola sorsoláson a kerékpáros- és sporteszközök mellett, értékes könyvek, múzeumbelépők is gazdára találtak. Kisorsolásra kerültek kutyás kedvezmények, fitnesz eszközök és egy egyedi nyuszi, Nyuszkamarcsi alkotása. A jól  sikerült napot, reményeink szerint ősszel megismételjük.

 

[bg|_Cikkek/2013/2013_05/BringasCsaladiNap|3|176|random|#FFFFFF]