Családi nap Nyíregyházán az állatokért

Duna House a Kishercegért címmel június 8-án szombaton családi napot szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület. A tavalyi rendezvény sikerein felbuzdulva az Erdei Tornapályán ismét lesz tánc, zene, sportbemutató, bábszínház, kutyaszépségverseny, valamint a kisállatsimogató is várja a kicsiket és nagyobbakat.
 
A család- és állatbarát megmozdulás rengeteg programmal, érdekességgel várja a kilátogatókat a színpadon, és a színpad közvetlen környezetében is. A bábszínház rajongóit a Burattínó Vitéz László című darabja szórakoztatja, a sport szerelmeseit zumba és küzdősport bemutató, a táncoslábúakat pedig a T-Dance, az Eastern Eagles Linedance Club és a Nyírség Táncegyüttes produkciói várják.
 
Természetesen nem maradnak el a zenei programok sem: énekel Márton Béla, fellép a FullConTact, a Candside és a Critical Mass is.
 
Az állati élményeket kutyás bemutatók, fajtatiszta és keverék kutyák szépségversenye, kisállatsimogató – kígyókkal, pókokkal – és pónilovaglás biztosítja.
 
 
A programokat színesíti a mentők és tűzoltók bemutatkozása, utóbbiak igazán habos és nedves élményt ígérnek, váltóruha ajánlott!
 
 
 
Az elmaradhatatlan ugrálóvár mellett kézműves foglalkozások, árusok és finom ételek várnak minden kedves érdeklődőt.
 
 
Aki eledelt adományoz a Kisherceg Állatmentő Egyesület gondozásában lévő állatoknak, emléklapot kap!
 
 
Emellett a rendezvényen kerül sor az egyesület által óvodás gyermekeknek hirdetett rajzverseny eredményhirdetésére, és tombolát is sorsolnak!
 
 
A rendezvény hangja: Balogh Béla
 
 
 
Szervező:
 
Kisherceg Állatmentő Egyesület- Kiemelkedően Közhasznú Szervezet
20/322-8860, 30/579-9490
adószám: 18275241-1-15
bankszámlaszám: 14100055-19719849-01000001