III. Nyíregyházi Söröző

Augusztus 19-25-e között az eddiginél sokkal szélesebb kínálattal jelentkezik a Nyíregyházi Söröző a már jól megszokott helyszínen. Közel 70 fajta sör lesz, jön a tuzséri és a Kutro pálinka.

A Keserű Méz lesz az egyik sztár, de a belgák, a csehek, a Borsodi, a Paulaner, a Soproni, a Liquid Gold, a Parador, a Dreher, valamint a kézműves sörfőzdék is nagyszerű kínálattal jelentkeznek.
 
Hallottatok már a Rizmajer Konyakos-Meggyes Söréről? Eddig én sem, de ez olyan különlegesség, ami megérdemel minimum egy, dehogy, inkább kettő vagy három nagyobb kóstolást. A gyümölcsös sörkülönlegességet is meg lehet kóstolni a III. Nyíregyházi Sörözőn augusztus 19-25-e között a Korzó melletti szabad területen, amelyet innentől kezdve Korzó Fesztiválközpontnak neveztünk el. 
 
Augusztus 22-én és 23-án a térre költözik a Bamako Summer Fest Villám Gézával, valamint a műsorvezető Ganxsta Zolee-val együtt. Kaland és roncs derbi vár 10 napon keresztül azokra, akik az alig 200 ezer forint értékű autójukkal elindulnak Taskentig.
 
 
Forrás: nyhborozo.hu