Az Állatbarát Alapítvány köszönetnyilvánítása

Kedves Állatbarátok, Támogatóink!Köszönjük, hogy nem feledkeztek meg személyi jövedelemadójuk 1 %-ának felajánlásáról és köszönjük a bizalmat, hogy ezt az összeget az Állatbarát Alapítvány munkájának támogatására fordították!
 
„Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták.” (James Herriot)
 
A civil szervezetek számára az adórész felajánlás nemcsak egy fontos bevételi forrás, de egyben TÁRSADALMI VISSZAJELZÉS is munkájuk eredményességéről. A felajánlásokból befolyt összeget – mint mindig – most is az utcán kóborló állatok segítésére, az Állatotthon lakóinak minél magasabb színvonalú ellátására, gondozására fordítjuk.
 
Az Önök segítségével az elmúlt évben összesen 900 állatot tudtunk megmenteni a kóbor-élet veszélyeitől, viszontagságaitól azzal, hogy otthont biztosítottunk számukra Állatotthonunkban vagy visszajuttattuk eredeti gazdájához.
 
Az elmúlt évben Állatotthonunk lakói közül 700 állatnak sikerült új gazdára, új családra, örökbefogadóra találni !
 
Továbbra is köszönettel vesszünk minden segítséget, ezért ha lehetőségük engedi, kérjük a jövőben is támogassák munkánkat adójuk 1%-ának felajánlásával.