Fesztivál az Állatokért Nyíregyházán 2013-ban is!

2013-ban is elérkezett az idő, hogy a kutya tartók ismét egy állati jó napot töltsenek együtt a Bujtosi Városligetben! A hagyományos  Állati felvonulás 2013.10.05-én, szombaton 10 órától indul a Korzó Bevásárló központ parkolójától.  9:30 perctől várják a gyülekező két és négylábúakat egyaránt.
 
A Bujtosi tónál 10:45 perctől kezdődnek  a programok, ahol alapengedelmességi, cigarettakereső, és  ügyességi/trükkös kutyás bemutatók színesítik a napot.
 
10-12 óra között lehet benevezni kedvenceinket a keverék kutya szépségversenyre. Lehet kicsi, közepes, vagy nagy testű, fiatal, vagy öreg. A szakértő zsűri döntése alapján 13 órakor kihirdetjük az idei év győzteseit a három kategóriában.
 
14:30 perctől Nagy Richárd lép fel a színpadon, és támogatja munkánkat színvonalas előadásával.
 
15 órától tombolasorsolás, ahol értékes nyeremények találnak gazdára.
 
A tombolák és az Állatbarát Alapítvány ajándéktárgyainak megvásárlásával az Állatotthonban élő  kutyák és macskák állatorvosi gyógykezelését és mindennapi ellátásukat támogatják.
 
 
 
Egész nap várjuk az érdeklődőket. Kicsik és nagyon is megtalálhatják a kedvenc elfoglaltságukat, hiszen a Futurobi Játszóház jóvoltából arcfestés és kézműves foglalkozás várja a kilátogatókat.
 
Természetesen az Alapítvány négylábú  kedvencei is képviseltetik magukat. A területet ellepik azok az örökbe fogadható kutyák, akik már nagyon várják, hogy az álom gazdi rájuk találjon.
 
Kérjük, hogy a saját kutyával kilátogatók hozzák magukkal az eb oltási könyvét.