Ingyenes egészségnap Nyíregyházán

Ingyenes egészségnapra kerül sor a Bors Alapítvány egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programja keretében. Az ingyenes egészségnap helyszíne Nyíregyháza, Toldi út. 23. Vasutas Művelődési Ház. Időpontja: 2013. november 9. 
 
 
A délelőtt 11 órakor kezdődő és délután négy óráig tartó programban érdekes és értékes előadásokat hallgathatnak az érdeklődők, melyek elsősorban a mozgás a táplálkozás és a lelki egyensúly összefüggéseit tárják elénk. Hallhatunk a jógáról, a természetese szépségápolásról, a gerincproblémák alternatív kezelési módjairól! 
 
A szakemberek a nap folyamán tanácsadással várják a látogatókat. Igénybe lehet majd venni a masszőrök (shiatsu és gyógy) szolgáltatásait, energia-kezeléseket. Ki lehet próbálni a pilates tornát és a mediballt. Az állapotfelmérés révén információt szerezhetünk szervezetünk állapotáról. És a napot a nyersétel kóstoló koronázza majd meg!  
 
 
Az egészségnap a TÁMOP 6.1.2-11/1-2012-1335 számú projekt keretében valósul meg. A projekt megvalósítója: Bors Alapítvány szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a díjmentes programra!