Megvalósult az FM STAT Kft telephely fejlesztése

Az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeinek keretében az FM STAT Kft pályázatot nyújtott be a GOP-2.1.1-11/M Mikro vállalkozások fejlesztése pályázati forrásra, Az FM STAT Kft telephely beruházása versenyképesség növelése céljából címmel.

 
Vállalkozásunk 2008-ban alakult. Árbevételének jelentős hányadát a magán jellegű, valamint középületek tervezése adja. A vállalkozás megrendelőihez kisebb részben magánszemélyek, nagyobb volumenben önkormányzatok, vállalkozások tartoznak. Az elmúlt időszakban a piaci igényekhez igazodva vállalkozásunk pályázatok írásával, bonyolításával, valamint közbeszerzési eljárások lefolytatásával bővítette tevékenységét.
 
Partnereink, megrendelőink száma az elmúlt évben jelentősen megnövekedett, ami szükségessé tette az infrastruktúra bővítését.
 
A projekt keretében a vállalkozás telephelyfejlesztése került megvalósításra. A támogatással vállalkozásunk Nyíregyháza Moszkva út 7/b. Fsz. 1. számú 84 nm alapterületű ingatlant vásárolta meg iroda kialakítás céljából.
 
A GOP-2.1.1-11/M-2013-0320 azonosító számú projekt 10% saját forrás biztosítása mellett  Európai Unió és a Magyar Állam 45% mértékű, 8.550.000 Ft vissza nem térítendő támogatást és 45% mértékű 8.550.000 Ft visszatérítendő támogatást biztosított.
 
A támogatás igénybevételével a legmodernebb és teljesebb körű feladatokat ellátó építészeti tervező  iroda került kialakításra.
 
A megvásárolt ingatlan rendelkezik minden olyan adottsággal, amely a feladataink ellátásához szükséges.
 
Az ingatlan megvásárlásával kiküszöböltük a magas bérleti díjak megfizetését, valamint a helyigény bővülésével, növelni tudjuk kapacitásunkat, amelynek következtében nő vállalkozásunk jövedelmezősége, versenyképessége is tovább erősödik. Ezzel egy stabil piaci pozíciót tudunk elérni.
 
 
 
FM STAT Kft
4400 Nyíregyháza, Gimnázium köz 5.