A nyíregyházi Adventi Forgatag eheti programja

December 17-én (kedden) 16.30-tól Kósa Tímea, Nyíregyháza MJV alpolgármestere, december 19-én (csütörtökön) 16.30-tól Batizi Tamás kabinetfőnök várja az Adventi Forgatagban a jótékony vásárlókat.
 
Nyíregyháza MJV önkormányzata az idei Karácsonyi Forgatagban ismételten két jótékonysági kezdeményezéssel várja a programra érkező városlakókat.
 
Az egyik az ún. „SEGÍT-SÜTI” program, melynek bevételével idén a DOWN Egyesületet támogathatjuk. Minden héten kedden, csütörtökön és vasárnap városunk egy-egy prominens személyisége a Karácsonyi Forgatagban árusít süteményeket, a műjégpálya mellett álló házikóban.
 
A másik program neve: „Egy korty segítség” a TERÉZ ANYA EGYESÜLET tevékenységének támogatására. Ebben a jótékonysági akcióban kétfajta karácsonyi hangulatú és Nyíregyháza emblémával ellátott bögrét vásárolhatnak felnőttek és gyermekek részére.
 
A főtéren kedden és csütörtökön is színes kulturális program várja a városlakókat.
December 17-én (kedden) 16.30-tól az Oázis Terápiás Központ és a Jókai Mór Református Általános Iskola műsorát,
December 19-én (csütörtökön) 16.30-tól a Csodamalom Bábszínház: Jer, pajtás Betlehembe című előadását és a Vasvári Pál Gimnázium diákjainak zenés műsorát láthatják az Adventi Forgatagba látogatók.