Svájci támogatással újraindulnak az Így lesz kerek a világ! programok

Svájci támogatással újraindulnak az Így lesz kerek a világ! programok Az "Így lesz kerek a világ! Ember és természet harmóniában..." programok március 19-től naptól újra nyitva állnak a lakosság számára, a szervezők Megyejáró programmal, internetes Ökojátékokkal, valamint kirándulásokkal és sok egyéb érdekes tevékenységgel várják az érdeklődőket, akik a részvétel során számos értékes ajándékra és nyereményre tehetnek szert.

Nagy feladatot vállalt fel az Ifjú Botanikusok Baráti köre, amikor elhatározta, hogy egy komplex program keretében megpróbálja közvetlenül összekötni a természettel harmonikus termékek és szolgáltatások iránt érdeklődőket a gyártókkal és szolgáltatókkal.

 
„46 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen 63 különféle Így lesz kerek a világ! helyszínen lehet megismerni azon termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a természettel harmonikus úton készülnek. Megyejáró programunk keretében a lakossági résztvevők honlapunkról tudnak tájékozódni az egyes helyszínekről, amelyeket útjuk során meglátogathatnak, megismerve a termékeket és szolgáltatásokat. Akik fotóval bizonyítják ott jártukat, azok kerékpárt, vásárlási utalványt, pólót, vászontáskát, kirakós játékot, valamint számos egyéb értékes ajándékot és nyereményt szerezhetnek” – nyilatkozta Lukács Attila projektvezető Nyíregyháza-Sóstón a Múzeumfaluban.
 
 
 
„De nem csak jártukban-keltükben, hanem az interneten háromhetenként megjelenő Ökojátékokban is e termék és szolgáltatás típusokkal, településekkel, gyártókkal és szolgáltatókkal ismerkedhetnek meg a bekapcsolódók, ugyanilyen típusú ajándékokért és nyereményekért” – egészítették ki a projektasszisztensek, Csige Anikó és Sutákné Kolos Lívia. A program keretében továbbá 14 fesztiválon fognak az egyesület tagjai megjelenni, és maguk is szerveznek majd kirándulásokat az érdeklődők számára.
 
A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával idén év végéig fog futni biztosan. A szervezők nem titkolt célja azonban, hogy e témában lehetőleg évekig hasonló tartalmas programokat tudjanak nyújtani az érdeklődőknek.
 
 
 
További információ » 
 
TELEFON: +3642788549; +36203423839