III. HÜBNER Amatőr Strandröplabda Bajnokság Nyíregyházán

2014. június 26-29. között a röplabdáé volt a főszerep Nyíregyháza belvárosában, hiszen már harmadik alkalommal rendezték meg a HÜBNER Amatőr Strandröplabda Bajnokságot.
 
Az idén 28 csapatra tervezett versenyre végül 34 csapat regisztrált be és indult a fődíjért. A résztvevők nagy része Nyíregyházáról érkezett, de Debrecen, Budapest, Eger is szerepelt azok között a városok között, ahonnan csapatok regisztráltak. A 180 cm3 homok, a kitűnő időjárás, Nyíregyháza kedvenc DJ-i igazi beach hangulatot varázsoltak Nyíregyháza főterére. A napközbeni játékokat követően minden este lámpafény mellett bárki kipróbálhatta a strandröplabdát!
 
A június 26-i hagyományos pályaátadó mérkőzést a HÜBNER-H Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város csapata játszotta és megtörve az elmúlt két év eredményét, idén végre sikerült a szervezőknek diadalmaskodniuk.
 
A verseny programját az esti gálamérkőzések színesítették, amelynek első napján a nyíregyházi média képviselői csaptak össze. Az Inform Média csapatát 2 fővel képviselő páros veretlenül nyerte a  meccseket.
 
 Végeredmény:
 
1. Inform Média
 
2. Retro Rádió
 
3. Sunshine Rádió
 
4. Város-Kép Kft.
 
A június 27-i esti gálamérkőzésen a Nyíregyházán működő sportcsapatok játszottak egymás ellen,  amelynek végeredménye:
 
1. NYÍRSULI Kft.
 
2. Szabolcsi Sólymok
 
3. Marso-NYKK
 
A június 28-i esti gálamérkőzésen azon nyíregyházi vállalatok játszottak, amelyek a lakók mindennapi életében is fontos szerepet játszanak, a Térségi Hulladékgazdálkodási Kft. pedig ebben az évben is megőrizte első helyét.
 
A június 27-28-án zajló HÜBNER Amatőr Strandröplabda Verseny játékosai két napon keresztül próbálták eldönti, ki a legjobb csapat közülük, míg végül az első három helyen az alábbi csapatok végeztek:
 
1. Véres Susmorgók
 
3. Büntess FC
 
A vasárnapi HÜBNER-H’ Championsra azon for-profit vállalatok lettek meghívva, akik a szervező HÜBNER-H Kft. életében, munkájában is szerepet vállalnak. Az egész napos verseny végül a Contitech győzelmét hozta. Végeredmény:
 
2. BIB Henger – Michelin
 
3. Kalapács-Eissmann
 
4. HÜBNER II.
 
5-6. LEGO Ninjago
 
 Hübner 1.
 
7-8. LEGO Friends
 
 Hódítók – EISMANN 2.
 
9-12. BIB Force – Michelin
 
 Electrolux
 
 Vibracoustic
 
 Marso II.