Írország Hercegnője Nyíregyházára látogat

Mindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót, 2014. augusztus 9-én, szombaton, a Barbizon Hotel szabdtéri színpadán.
 
 
A Queen of the Dance az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik ebben a jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.
 
Fantasztikus, hogy egy ilyen tehetség áll a szuperprodukció élén, ami már csak amiatt is kivételes, mert a világon egyedüliként koreografál és vezet nőként ír sztepptánc-társulatot. 
 
Az előadás egyszerre tartalmaz autentikus ír elemeket és Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiáját. A Queen of the Dance egy új, különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus dallamok kísérnek. A géppuskalábú táncosok lábdobpergésének hangja szinte extázisba hozza a közönséget. Catherine dinamikus, szenzációs és lélegzetállító szólókat táncol. Szabad szemmel szinte alig követhető, ahogyan a profi táncművészek elképesztő sebességgel szteppelnek.
 
 
Catherine 5 évesen kezdett táncolni. Tehetsége hamarosan nyilvánvalóvá vált, minden idők legfiatalabb ír sztepp táncosaként tüntették ki az Írország Nemzeti Bajnoka címmel.
 
 
 
Előadás időpontja: 2014. augusztus 9., 21:00 óra
Helyszín: Nyíregyháza, Barbizon Hotel Szabadtéri Színpad
Jegyek kaphatók: Utas Tours, Gáll-Travel, Vidám Delfin, Retro Holiday, Volbusz, Nyírség, Sky Travel, valamint az IRISHDANCE.HU és az Interticket oldalán.