Kölyökkutya dömping az Állatotthonban

Jelenleg Alapítványunk Állatotthonában 70 kölyök kutya él, a néhány napos, magatehetetlen apróságtól kezdve, a menhelyen felcseperedett kamasz kutyáig. Így az idén is elérkezett az a pillanat, amikortól sajnos nem tud Alapítványunk több kölyök kutyát fogadni, hiszen fizikálisan nem tudjuk őket hol elhelyezni.
 
Az ivarzási időszakokat és a kölyöknevelési időszakokat követő hetekben ugrásszerűen megnő a kidobott állatok száma. Ilyenkor többségében teljes almokhoz riasztják az állatvédőket, kölyökállatok árasztják el a menhelyeket. Jelenleg Alapítványunk Állatotthonában 70 kölyök kutya él, a néhány napos, magatehetetlen apróságtól kezdve, a menhelyen felcseperedett kamasz kutyáig. Így az idén is elérkezett az a pillanat, amikortól sajnos nem tud Alapítványunk több kölyök kutyát fogadni, hiszen fizikálisan nem tudjuk őket hol elhelyezni.
 
Természetesen minden további nélkül segítünk gazdát keresni az árván maradt, vagy az utcán talált kisállatok részére, ehhez kérjük, küldjenek az allatbarat@allatbarat.com e-amil címünkre, vagy közvetlenül Facebook oldalunkra egy fényképet a kölykökről, leírást, helységnevet és egy telefonszámot.
 
 
Kérjük, aki pedig ideig-óráig ideiglenesen helyet tud biztosítani legalább egy kölyök kutyának is - mint ideiglenes befogadó - jelentkezzen személyesen a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonunkban. (az etetésüket és a felmerülő állatorvosi költségeket Alapítványunk állja).
 
Ha hellyel nem is tudnak segíteni nekik, de mindenképpen szeretnétek tenni valamit kölykeinkért, nagyon szívesen fogadunk minden étel-felajánlást, legyen az konzerv vagy kölyöktáp. Ezeket személyesen fogadjuk, minden nap 8-16 óra között az Állatotthonban.
 
Természetesen várjuk mindazok jelentkezését is, akik egy pici apróságot szeretnének új családtagnak, hiszen egy örökbe fogadott kutya helyére többen is várakoznak. Az örökbe fogadható kölyök-kutyákat megismerhetik alábbi oldalunkon: http://www.allatbarat.com/fogadj-orokbe/kutya/1
 
Türelmüket és megértésüket köszönjük!