Gálával ünnepel a tíz éves 4 for Dance

A táncegyüttes tíz éves jubileumi gálaműsort rendez, amelyben színpadra állítják a pályafutásuk legfontosabb momentumait. A rendezvényen Sub Bass Monster, Kiss Endi, Szabó Ádám, a Strokes, Dj Pégé és Puskás Peti is színpadra lépnek.
 
A 4 for Dance megalakulásának tíz éves évfordulója alkalmából különleges rendezvényt hirdet "Hagyományainkhoz híven, nem hagyományosan..." címmel. Az Illés Dániel, Enyedi Péter, Bárány Kristóf és Gál Sándor alkotta formáció az elmúlt tíz évben öt kontinens negyven országát járta be, és összesen 1200 műsort adott.
 
A jubileumi gálaműsorban a 4 for Dance Együttes életét végigkísérő koreográfiák és pillanatok láthatóak majd, a kezdeti próbálkozásoktól, a világbajnokságot nyert számokon át, a legújabb műsorszámoktól a legérdekesebb koreográfiákig, tele humorral, sztárvendégekkel és látványos megmozdulásokkal, a jól megszokott minőségi 4 for Dance stílusban. 
 
A gálaműsorban a táncegyüttessel együtt lép fel egy-egy szám erejéig Sub Bass Monster, Kiss Endi és Szabó Ádám is. A Strokes tagjai bemutatják, hogy a tánc és a dob mennyire fergeteges páros, Dj Pégé pedig egy nagyon modern hangzású népzenei feldolgozással csatlakozik a show-hoz. A műsorvezető Puskás Peti és édesapja, Puskás Tivadar lesz.
 
A műsorban a már ismert és új számok is különleges köntöst kapnak, eddig itthon sosem látott trükkökkel és látványvilággal, néhol akár húsz táncossal a színpadon. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban tartandó gálára már szinte minden jegy elkelt.