Újra megnyíltak a projektötleti felhívások

 Az érvényes nyilvántartásba vétellel rendelkező partnereknek március 8-27. között szakmai konferencia, valamint kiadvány készítése, sokszorosítása témákban van lehetősége projektötlet benyújtására.

Az MNVH Elnökség februári tanácskozásának eredményeként megszületett a döntés arról, hogy az előzetes nyilvántartásba vételi eljárás során megfelelt és érvényes nyilvántartásba vétellel rendelkező partnerek számára 2015. március 8. és 27. között ismét megnyílik a lehetőség projektötlet benyújtására szakmai konferenciák szervezése, valamint szakmai kiadványok készítése, sokszorosítására és terjesztése témakörök felhívásai keretében.

 

A kiadványos projektötlet keretében kizárólag olyan kiadványok megvalósítása finanszírozható, amelyek rendszeresen jelennek meg (a folyamatosan megjelenő kiadvány egy száma, egy megjelenése finanszírozható).

A szakmai konferenciák szervezésére és megrendezésére vonatkozó projektötlet esetében olyan projektek benyújtására van lehetőség:

  • amely illeszkedik a MNVH Cselekvési Tervéhez,
  • ahol koordinált szakmai munka, tudásátadás folyik,
  • amely biztosítja a kiemelt vidékfejlesztési programok szakmai támogatását, tudományos figyelemmel kísérését, avagy alkalmas tapasztalatok, bevált jó gyakorlatok megosztására, cseréjére.

Projektötletenként maximum nettó 1 millió forint finanszírozás összeg igényelhető.

 

A projektötletek megvalósítására mindkét felhívás esetében kizárólag 2015. június 1-től 2015. július 31-ig van lehetőség.

 

A felhívás további részleteit a kozepnyirseghacs.hu oldalon olvashatja.

 
Kézi Viktor
Munkaszervezet vezető
(forrás: mnvh.eu – kozepnyirseghacs.hu)