NyiregyhazaAllas.hu - a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei álláskereső portál

NyiregyhazaAllas.hu - a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei álláskereső portálÉletünk egyik meghatározó tétele, mondhatni oszlopa, az állásunk. Nincs mese, a munka meghatározza mindennapjaink, életritmusunk – és persze a lehetőségeinket is. Ha pedig nincs munkánk, vagy épp nem megfelelő, nem tesz elégedetté, nem ad hasznosság érzést, akár egészségünket, lelkünket is tönkre teheti. E gondolatmenet persze igen messze vezet, így maradjunk most annyiban: a megfelelő állás létfontosságú.

Hazánk álláskereső piaca meglehetősen szűkös, és e mellett a nagyobb álláshirdető portálok leginkább a főváros piacára építenek – ilyeténképp az ország jelentős részének alig kínálva alternatívát.

A NyiregyhazaAllas.hu munkaerő kereső, és állást kínáló portál azzal a határozott szándékkal jött létre, hogy segítséget nyújtson Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakóinak ideális munkahelyet találni.

 

Nyíregyházi álláshirdetések mellett a megye további településeinek lehetőségei is helyet kaptak az álláskereső oldalon, bár legnagyobb számban a megyeszékhely munkalehetőségei szerepelnek – azonban csapatunk azon dolgozik, hogy minél nagyobb legyen a felkutatott álláshirdetések száma nem csupán Nyíregyházán, de a többi településen is.

 
 

A NyiregyhazaAllas.hu felhasználóbarát felépítésének, érthető, átlátható szabályrendszerének, valamint az ingyenes hirdetési lehetőségeknek hála igen hamar népszerűvé vált a megyében.

A NyiregyhazaAllas.hu oldalon azonban igen komoly ellenőrzés után kerülhetnek ki csak a beküldött hirdetések; ezzel igyekszünk védeni felhasználóinkat az esetleges visszaélésekkel szemben. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy álláskeresőink véletlenül se károsuljanak, hiszen manapság meglehetősen sok a gondozatlan, ellenőrizetlen álláshirdetés a weben. Ennek, vagy épp a több, mint 7000 Facebook követőnek, valamint az ingyenes álláskereső hírlevélnek köszönhetően a NyiregyhazaAllas.hu töretlenül fejlődik – tartson velünk Ön is! Keresse meg álmai állását Nyíregyházán vagy a megyében!