Fesztivál az Állatokért 2015

Fesztivál az Állatokért ­ 2015

Az Állatbarát Alapítvány idén ősszel is vidám családi rendezvényre várja az állatok szerelmeseit, hiszen ismét megrendezzük a már hagyománynak számító "Fesztivál az Állatokért" programunkat!

Időpont: 2015. szeptember 20. vasárnap

Helyszín: Nyíregyháza, Bujtosi Városliget

Természetesen az izgalmas napot most is az Állati Felvonálással indítjuk, amely 10 órától startól majd a Korzó Bevásárló Központ parkolójától, ahonnan a Bujtosi Városligetig "kutyagol" a két­ és négylábú forgatag.

A Ligetben pedig egész nap színes és izgalmas programokkal szórakoztatjuk az érdeklődőket. Íme rövid előzetes az állati jó eseményekről:

  • reggeli ébresztő torna a Flexi­Team Aerobic Egyesület jóvoltából
  • engedelmességi­, örző­védő és agility bemutató a MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezetének előadásában
  • vidám ügyességi kutyásbemutató Pelyvás Csaba kutyatréner vezényletével
  • "gyorstalpaló" Kutyasuli és Agility tréning a vállalkozó kedvű ebeknek és gazdijaiknak
  • izgalmas kutya­gazdi futóverseny
  • keverék kutyák szépségversenye
  • tombolasorsolás, hogy senki ne menjen üres manccsal haza

Fesztivál az Állatokért ­ 2015A gyermekek szórakoztatásáról egész nap Ugrálóvár és állati Arcfestő gondoskodik. A gazdik a nap folyamán Zentai Melinda mester kutyakozmetikus és Dr. Hegedűs Béla állatorvos tanácsát kérhetik, de a Pet Box Állateledel jóvoltából állattakarmányozási kérdésekben is hasznos tippekkel segítjük majd a gazdikat!

Négylábú kedvenceiket pedig egyedi és hasznos ajándékokkal kényeztethetik, hiszen az Állatbarát Alapítvány és a Bol­-Dog.hu webáruház ajándéktárgyai is megvásárolhatóak lesznek a helyszínen.

 

És aki még nem találta meg Élete négylábú szerelmét, feltétlen jöjjön el! Hiszen a Fesztiválon Alapítványunk örökbe fogadható kutyusai is képviseltetik magukat és reménykednek, hogy épp ott talál rájuk az Álomgazdi!