Az Állatbarát Alapítvány is ott lesz a Karácsonyi Vásáron

Rövidesen megnyitja kapuit Nyíregyháza belvárosában a szokásos Karácsonyi Forgatag. Az Állatbarát Alapítvány is nagyon készül az Ünnepekre, a vásárra.

Az Adj egy tárgyat akciónk keretében belül gyönyörű és hasznos ajándéktárgyakat kaptunk már eddig is az Állatbarátoktól. Várjuk továbbra is a felajánlásokat - dísztárgyakat, használati tárgyakat, könyveket, stb. - melyek esetleg tulajdonosuk számára feleslegessé váltak, azonban mások számára szép ajándékot, kedves meglepetést jelentenek.

Kedves Állatbarátok! Még nem késő elkezdeni a selejtezést!!!!!!! Az így összegyűjtött tárgyakat már nem csak a Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonunkban adhatjátok le, hanem a Karácsonyi Forgatagban felállított házikónkban is.

Mint minden évben, az idén  is találkozhattok velünk Nyíregyháza belvárosában, ahol a Korzó Bevásárló Központtal szemben várunk Benneteket nagy szeretettel 2015. november 23-tól!!!!!!!!!

Házikónk minden nap 9.00 és 18.00 óra között várja mindazokat, akik valami különleges ajándékot szeretnének vásárolni vagy az Adj egy tárgyat az állatokért akcióhoz csatlakozva, adományozni szeretnének.

A vásár teljes bevételét Állatotthonunk lakóinak ellátásra, gondozására, gyógykezelésére fordítjuk! Kérjük, hogy adományoddal, vásárlásoddal tedd szebbé Állatotthonunk árva lakóinak életét!

Állatbarát Alapítvány