Kihelyezett Örökbefogadó Nap a Labor Caféban

Már régi álmod, hogy egy új kis kedvenccel bővüljön a családod? Vagy csak egy kis állat-terápiára vágysz? Meginnál egy jó kávét doromboló cicával az öledben?

Akkor gyere el 2015. november 28-án 13.00 órától a Labor Caféba, ahol az Állatbarát Alapítvány örökbe fogadható cicáival és kutyáival ismerkedhetsz meg! Az ő álmuk az, hogy szerető családban élhessenek! Segítsetek valóra váltani álmaikat! "

Ismét Nyíregyháza belvárosában várjuk az Állatbarátokat! Ezúttal a Labor Café látja vendégül Állatotthonunk cukiságait! Mindannyian abban reménykednek, hogy az Ünnepeket már egy családi fészek karácsonyfája körül tölthetik. Aki felelősen átgondolva úgy döntött, hogy egy új kis kedvencet fogad családjába, itt az alkalom!!!! Nem csak a kiválasztott kutyán vagy cicán segítesz örökbefogadással, hanem a még utcán élő, kóbor társain is, hiszen így hely szabadul fel Állatotthonunkban!

 

Várunk mindenkit szeretettel 2015. november 28-án 13.00 órától a Labor Caféban, a Nyíregyháza, Szarvas u. 1-3 alatt.

Állatotthonunk lakói oltva, chipelve, parazitamentesen fogadhatóak örökbe! A felnőttek már átestek az ivartalanításon, a kölyköket pedig visszavárjuk és térítésmentesen eshetnek át a beavatkozáson - köszönhetően a Hand und Pfote német társzervezetünknek.

Állatbarát Alapítvány