Az Állatpark sajtószóvivője kapta a "Szavak embere díjat"

Révészné Petró Zsuzsa, a Nyíregyházi Állatpark szóvivője kapta a ”Szavak Embere Díjat”, melyet az év szóvivőjének adományoz a szakma az egész éves teljesítmény alapján.
 

A 2015 –ös év igen sikeres volt a Nyíregyházi Állatpark életében és így nem volt nehéz dolga a szóvivőnek sem, amikor a nagyszerű dolgokról kellett beszámolni. Révészné Petró Zsuzsa jelenthette be, hogy az Állatpark lett Európa legjobb állatkertje kategóriájában és ő volt az is, aki szinte könnyes szemmel mondta a kamerába az örömhírt, hogy kis elefánt született Nyíregyházán.

Az egy gyermekes anyuka, akinek férje is a park munkatársa –ő a fókashow trénere- a Nyíregyházi Főiskolán megszerzett biológia tanári diploma után került a Nyíregyházi Állatparkba 16 évvel ezelőtt. Előbb gondozóként dolgozott, majd később, mint zoopedagógus sok-sok apróságot vezetett be az állatkerti kulisszatitkokba, míg a kommunikációs osztály vezetője lett.

 

 

Időközben elvégezte a Debreceni Egyetem környezetvédelmi-ökológus szakát és fontos feladatot lát el az Európai Állatkerti Szövetség kommunikációs kampányaiban.

Minket pedig nap, mint nap tudósít az ország legnagyobb vidéki állatgyűjteményének mindennapjairól.
 
Üdvözlettel: Az Állatpark csapata