Turisztikai jövőkép Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

 Nagyszabású turisztikai konferenciát szervez az SZSZBMFÜ Nonprofit Kft. keretein belül működő Europe Direct Iroda   -   „Turisztikai Jövőkép Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében”  címmel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turizmus fejlesztésének katalizálást az egyik legfontosabb célkitűzésének tekinti az SZSZBMFÜ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. Miután hamarosan elérhetővé válnak a turizmusfejlesztést támogató európai uniós források, ezért a február 4-én, Nyíregyházán tartandó nagyszabású turisztikai konferencia hozzájárulhat a felkészüléshez, segítheti vagy megerősítheti az  orientációt.  A „Turisztikai jövőkép Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” elnevezésű konferencián az ország elismert idegenforgalmi szakembereinek közreműködésével világítható meg az az út, amely révén ez a megye előnyösebb helyzetbe kerülhet a turizmus versenyében. Az érdeklődők egy plenáris és két szekció ülés keretében ismerkedhetnek meg számos újdonsággal, a turizmus és a marketing területéről.

Az Ügynökség számít azon szervezetek részvételére, amelyek valamilyen formában érdekeltek és érintettek Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turizmusának fejlesztésében. A konferencia február 4-én lesz  Nyíregyházán. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információk a meghívóban.