Húsvéti Kutyagolás a nyíregyházi menhelyen

Idén immár hagyományként szervezik meg 2016. március 26-án 13.00 órától a nagy Húsvéti Kutyagolást a Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonunban.

"Szeretettel várunk minden Állatbarátot, aki az ünnepi készülődés idején is szeretne egy kiadós és vidám sétával kedveskedni Állatotthonunk gazdátlan lakóinak. Természetesen a plüss nyuszik most is - négylábú lakóinkkal együtt - várják, hogy ők is "gazdira" találjanak, Így minden lelkes sétáltató egy kedves plüss figurát kap ajándékba!

Ezzel is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ünnep alkalmával élő nyulak és csibék helyett plüssjátékkal vagy csokifigurával ajándékozzák meg a szülők gyermekeiket, látogassanak el egy közeli állatkertbe, menhelyre, szervezzenek vidám, közös programot!!!!

Egy felelőtlenül, elhamarkodottan meghozott döntés sokszor az állat életébe kerülhet! Évente 200-250 nyúl végzi az Ünnepek után az utcán, vagy pusztul el nem megfelelő körülmények között történő tartás következtében. Legyünk felelős állattartók Húsvétkor is!"

 

Bővebb információért forduljon Alapítványunkhoz:
Tel.: 42/727-736
Email: allatbarat@allatbarat.com
Cím: Nyíregyháza, Csatorna u. 2.