Könnyűzenei szentmise és Lemezbemutató koncert

Könnyűzenei szentmise és Lemezbemutató koncert A Képmás zenekar Nyíregyháza után Debrecenben, február 27-én, a Megtestesülés Római Katolikus Templomában mutatta be rendhagyó lemezbemutató koncertjét. A tíz éves együttes a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye emblematikus csapata, akiket nemrégiben az egyházmegye immár nyugalmazott főpásztora Bosák Nándor Pro Communitate díjban részesített az egyházmegye gyermek és ifjúságpasztoráció területén végzett szolgálatáért.

A debreceni bemutató nyitánya a zenekarunktól nem szokatlan könnyűzenei szentmise volt, amit a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspöke Palánki Ferenc mutatott be. A szentmise után következett rendhagyó lemezbemutató koncertünk, aminek jó barátunk Parák Eszter újságíró, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs referense volt a moderátora – mondta el Bolega László a Képmás dalszerzője, énekes/gitárosa.

A nyíregyházi együttes legközelebb városunkban, 2016. március 6-án, Nyíregyházán, az örökösföldi Isteni Irgalmasság Római Katolikus Templomában, az egyházközség szentévi programsorozatának keretében, a 17:00-kor tartandó könnyűzenei szentmisében működik közre. A szentmisét a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye nyugalmazott püspöke Bosák Nándor mutatja be.