Erő a változásért - vers- és prózaíró pályázat

Erő a változásért - vers- és prózaíró pályázat  Vers- és prózaíró pályázatot hirdet az Erő a változásért csoport. A témák a lelkesítő, erőt adó pozitív életszemlélet, valamint az alkoholizmusból való kiút és remény az élethosszig tartó józan életre.

Az „Erő a változásért” egy önsegítő csoport, amely lelki gondokkal, depresszióval, szenvedélybetegségekkel küzdő emberek boldogabb életének kialakítását, majd annak fenntartását tűzte ki céljául. A foglalkozásainkat az Alvégesi Művelődési Házban tartjuk. (Nyíregyháza, Honvéd u. 1.)

Aki a témában érintett, vagy csak érdeklődik a napjainkat megnehezítő és egyre gyakoribbá váló ilyen jellegű problémák megoldása, életünk boldogabbá tétele iránt, azon érdeklődőket szeretettel várjuk.

Állandó előadónk Titkó István görögkatolikus parókus tart előadásokat „Út a gyógyulás felé” címen.

 

Vers- és Prózaíró pályázatA rendezvény szakmai segítői: Lipusz Tünde addiktológai konzultáns hallgató, pedagógiai tanácsadó, gyermek-, és ifjúságvédelmi szakember, valamint Nagy Zsófia addiktológiai konzultáns hallgató, szociálpedagógus. Állandó ingyenes jogi tanácsadást is nyújtunk, szakmai tanácsadó bevonásával.

Web: www.erovaltozasert.tk

Facebook: facebook.com/eroavaltozasert

Információ: 70/250-1774