Fesztivál az állatokért 2016

A Bujtosi tónál 2016. szeptember 25-én (vasárnap) 9.30 órától kezdődnek a programok az Állatbarát Alapítvány Fesztivál az állatokért rendezvényén!

Országosan is ritka kísérletet hirdet az Állatbarát Alapítvány Állatotthona. A Bujtosi Városligetbe 25-én, vasárnap délelőtt várják mindazokat, akiknek életelemük a kutyás, macskás életstílus, szimpatizálnak a felelős állattartással, vagy támogatják a háziállatokkal való harmonikus együttélést. A legképzettebb kutyákat és gazdikat arra kéri az állatmentésben elöljáró szervezet, hogy vegyenek részt egy engedelmességi gyakorlatsor együttes végrehajtásában. Nem maradhat el idén sem a keverék kutyák szépségversenye, legyen az kicsi, közepes, vagy nagy testű, fiatal, vagy öreg eb, várják a nevezésüket. A rendezvényen alapengedelmességi, őrző-védő, agility kutyás bemutatók színesítik a napot és természetesen kirakodóvásár is lesz.

 

 

Egész napos tanácsadásokkal várják a gazdikat, játékokkal a gyerekeket és meglepetés programokkal az érdeklődőket! És hogy senki ne menjen üres kézzel haza, a Tombolasorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára.

Az idei Fesztivál az állatokért azért is különleges, mert a négylábúakról való gondoskodás üzenetét közismert személyiségek közvetítik, akik új és privát oldalukról, állatbarátként mutatkoznak meg.

Bővebb információ a programokról és a kutyás flashmobról az Állatbarát Alapítvány Facebook oldalán naprakészen olvasható.