A Képmás zenekar is fellépett az Arany 40 éves jubileumi rendezvényén

Bizonyára sokan tudják már, hogy idén 40 éves az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium. A jubileumi rendezvénysorozat részeként 2016. november 9-én a nyíregyházi Képmás zenekar adott hangulatos koncertet az iskolában.
 

Szerda délután ötkor teljesen megtelt az Arany aulája: diákok, tanárok, szülők egyaránt várták a több hetes ünnepi rendezvénysorozat egyik csúcspontjának számító eseményt, a Képmás fellépését.

 

A megjelenteket Románné Balogh Gizella igazgatóhelyettes asszony köszöntötte, majd Gerhes József Ifjúsági irodista konferálta fel a zenekart.
 

 

A nyíregyházi formáció (Bolega László, Kardos György, Halhóber Gábor), vendégművészekkel - valamint egy szám erejéig az iskola énekkarával - kiegészülve egy órás koncertet adott, amely legújabb klipjük, "A felejtés városa" levetítésével vette kezdetét.

A slágeresebb saját számok (pl. Minden mit elloptál, Ilyen ez) mellett a Képmásra jellemzően nem maradhattak el a Zorán feldolgozások sem. Legvégül játszották el egyik nagy sikerű dalukat, a "Járjuk a tábort", amelyet a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye 10. Harangodi Gyereknapjára írtak a fiúk még 2015-ben.

 

 

Kovács Tünde - Nyíregyházi Hírportál