Lovas- és Gasztro-fesztivál Nyírbátorban

Lovas- és Gasztro-fesztivál NyírbátorbanHa szeretik a fogathajtó és díjugrató versenyeket, a különleges ételeket, akkor nézzék meg a Nyírbátori II. Lovas- és Gasztro-fesztivál tv-összefoglalóját. A két napos eseményről készült műsort 2016. november 14-én, hétfőn, 23.10-kor az ATV-n, 19-én, szombaton, 23 órakor pedig az ECHO Televízió képernyőjén láthatják az érdeklődők.

A műsorból kiderül, hogy milyen kiváló adottságai vannak a városnak és a hozzá tartozó intézményeknek. Ilyen többek között a Fedeles Lovarda, amely nagyszerű sportolási lehetőségeket kínál a lovas sport szerelmeseinek, a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő pedig a kikapcsolódni vágyóknak.

A Hazahúzó című műsor stábja már korábban is járt a Sárkányok földjén. Most a gyönyörű környezet és a termálvíz gyógyító hatásain túl a város összetartó erejét, élénk közösségi életét mutatják meg leginkább a nézőknek.

A különleges ízek, a változatos ételek kedvelői sem hagyják ki a műsort, mert megismerhetik Nyírbátor hagyományos ételeit is. A Fedeles Lovarda valóságos gasztronómiai paradicsommá változott a fesztivál idejére, ahol igazi helyi finomságokat kóstolhattak a látogatók.

 

Lovas- és Gasztro-fesztivál Nyírbátorban

 

A Nyírbátori Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület nemcsak a rendezvény életében, de a helyi sportközösség fejlesztésében is kiemelkedő szerepet játszik. A Fedeles Lovardában életkortól függetlenül az év bármelyik szakaszában lovagolhatnak a sportág megszállottjai.

Nézzék meg Önök is a megye egyik legrangosabb lovas eseményét!

A fotót Pusztai Sándor készítette.

Pótor Melinda