Karácsonyi támogatási felhívás a tiszadobi Gyermekotthon gondozottjai számára

Karácsonyi támogatási felhívás a tiszadobi Gyermekotthon gondozottjai számára A Váci Mihály Társaság Kulturális Egyesület a korábbi évek hagyományainak megfelelően a Tiszadobi Gyermekotthon állami gondozottjai részére Karácsonyi ajándékgyűjtést szervez.

A több éve fennálló együttműködési megállapodásunk értelmében több intézményt, támogatót sikerült megnyernünk e nemes cél érdekében. Segítőink, támogatóink körében említhetjük meg a Megyei Vöröskeresztet, a Vasutas Művelődési Ház és Könyvtárat, Móricz Zsigmond Kulturális Egyesületet, a Sóstógyógyfürdő Zrt, Váci Mihály Kulturális Központot, Megyei és Városi Könyvtárat, a Szabolcs Takarékszövetkezetet, a Nyírségi Civil Házat, stb. mely támogatók körét szeretnénk tovább bővíteni.

 

Tiszadobon, a jelzett intézményben 12 éves kortól 23 éves korig, bezáróan vannak állami gondozottak, fiúk-lányok vegyesen.

A Karácsonyi Ünnepekhez kapcsolódóan mindenfajta ajándék számításba jöhet, a használt ruháktól, a játékokig, sportszerekig és egyéb bármilyen olyan dolog, ami a fentiekben jelzett korosztálynál hasznosítható!

Természetesen édességtől kezdve, a gyümölcsökig, élelmiszereket is szívesen fogadnak!

 

Az ajándékok átvételi helye:

  • 4400 Nyíregyháza, Városmajor u. 2. sz. I/34. szoba

Időpontja:

  • 2016.december 10.-től december 20.-ig
    10.00-15.00 óra között

 

Minden támogatónknak és segítőnknek megköszönjük segítőszándékát, közreműködését!

Váci Mihály Társaság Kulturális Egyesület tagsága, munkatársai és vezetősége