Tirpák Cross 2.évad: Szilveszter Kupa

A Tirpák Cross robog tovább. Céljaink idén sem változtak. Szeretnénk minőségi és élvezetes házi sorozatot rendezni a megye, illetve a régió kerékpárosainak. Igyekszünk felkarolni a fiatalokat, a feltörekvő tehetségeket illetve versenyzési lehetőséget biztosítani a téli időszakban a kerékpársport szerelmeseinek mindig alacsony költségek mellett - vallják a szervezők.

Futamainkra nevezési díj nincs.

A sorozatban résztvevők az első alkalmon átvett rajtszámmal indulhatnak.

1̶.̶ ̶f̶u̶t̶a̶m̶ ̶2̶0̶1̶6̶.̶ ̶o̶k̶t̶ó̶b̶e̶r̶ ̶0̶9̶.̶ ̶v̶a̶s̶á̶r̶n̶a̶p̶ ̶R̶o̶b̶i̶n̶s̶o̶n̶ ̶C̶X̶

̶2̶.̶ ̶f̶u̶t̶a̶m̶ ̶2̶0̶1̶6̶.̶ ̶n̶o̶v̶e̶m̶b̶e̶r̶ ̶1̶2̶.̶ ̶s̶z̶o̶m̶b̶a̶t̶ ̶V̶á̶r̶d̶a̶ ̶C̶r̶o̶s̶s̶

̶3̶.̶ ̶f̶u̶t̶a̶m̶ ̶2̶0̶1̶6̶.̶ ̶d̶e̶c̶e̶m̶b̶e̶r̶ ̶4̶.̶ ̶v̶a̶s̶á̶r̶n̶a̶p̶ ̶D̶e̶c̶a̶t̶h̶l̶o̶n̶-̶ ̶k̶u̶p̶a̶,̶ ̶S̶ó̶s̶t̶ó̶i̶-̶e̶r̶d̶ő̶-̶n̶y̶í̶r̶e̶g̶y̶h̶á̶z̶i̶ ̶e̶g̶y̶e̶t̶e̶m̶
4. futam 2016. december 31. szombat TMC Szilveszter-kupa, Erdei tornapálya
5. futam 2017. január 22. vasárnap Fari-track, Sóstói-erdő

A sorozatot bármilyen típusú, bármekkora kerékméretű kerékpárral lehet teljesíteni,egyetlen feltétel az üzembiztonság! A rendezvényen BUKÓSISAk HASZNÁLATA KÖTELEZŐ, mindenki saját felelősségére indul! 

Az indulók a CX szabályoknak megfelelően minden alkalommal pontokat kapnak, a sorozat végén a pontok összesítése után hirdetünk összesített eredményt. 
A négy legnagyobb pontszámú futam pontösszege adja a sorozat végeredményét. Pontazonosság esetén a több előkelő helyezés a döntő. 

Várható kategóriák (a megjelenők függvényében):

Gyerek kategória (U14)
U18 lány 
U18 fiú
Hobby Férfi
Hobby Master
Hobby Női

Elite CX Férfi
Elite MTB Férfi