Tisza Királynője szépségkirálynő választás 2017

Vonz a kifutó, a kamerák, a pezsgés? Szeretnél Te lenni 2017-ben a Tisza királynője? Nevezz most a Miss Tisza 2017 szépségversenyre, és váltsd valóra az álmod!

A 2013-ban útjára indított "Tiszamenti Gyöngyszemek" létrehozásával egy nem szokványos programsorozat indult el a Tisza mentén - amely folyó az elmúlt évek során Ukrajna, Szlovákia, Románia, Magyarország és Szerbia között lelki, materiális és kulturális síkon egyaránt összekötő Híddá változott. A Hidak Kulturális és Hagyománypártoló Egyesület rendezvényeivel ezt a célt kívánja szolgálni. Bemutatni, népszerűsíteni az aktuális rendezvénynek helyet adó településeket, kulturális értékeiket, néphagyományaikat. Ennek jegyében kerül megrendezésre minden évben a "Tiszamenti Gyöngyszemek" programsorozat zárásaként a "Tisza Királynője" választás is. A látványos esemény egyik kiemelt célja, hogy a “Tisza Királynője” cím egy méltón viselt elismeréssé váljon, mellyel a Tisza menti régió képviselhető határon belül és kívül egyaránt.

 

A rendezvény immár 5. alkalommal kerül megrendezésre  2017. augusztus 19-én Abádszalókon. Jelentkezni a verseny hivatalos honlapján keresztül lehet (tiszakiralynoje.hu) augusztus 15-ig! A Miss Tisza International rendezvénysorozat Tisza Királynője 2017 szépségversenyre nem csak azért érdemes jelentkezni, mert a résztvevők között új barátságok köttethetnek, új lehetőségek nyílnak meg és életre szóló élményekkel gazdagodnak, hanem mert a győztes a régión belül a magyar népi kultúra jószolgálati, kulturális követe is lehet. Emellett  hihetetlen nyeremények is várnak a győztes lányra, többek között egy álomutazás!

 

A korábbi nyertesek közül (Polgár Dotti, Ugrai Klaudia, Okvát Gréta, Antal Édua) többen sikeresek lettek a szakmában és a mai napig megállják a helyüket hazai és nemzetközi versenyeken.  Ez is bizonyítja, hogy a Tisza Királynője versenysorozat jó alapot ad a kifutói tapasztalat, a magabiztosság megszerzésére is.

Már csak pár napod van, hogy jelentkezz, és valóra válthasd álmaidat!
Légy Te idén a Tisza Királynője!