Egészségnap Nyíregyházán

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága együttműködve Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen Családi Egészség- és Sportnap megrendezésére készül.

Az „Adózz az egészségedért!” szlogennel meghirdetett rendezvény célja az adóhatóságokba vetett társadalmi közbizalom szilárdítása, valamint a megyénkben tevékenykedő szakmai kamarák, érdekképviseletek és az adóhatóság közötti partneri kapcsolat erősítése.

Az immár második alkalommal megrendezett eseményen jelen lesznek a meghívott társszervek munkatársai, családtagjai is, így a résztvevő szervezetek barátságos sportvetélkedők és főzőverseny keretében mérhetik össze tehetségüket. Az esemény közös zenés bemelegítéssel és családi futással indul. A sportolni vágyók a lassan hagyománnyá váló focitornán mérkőzhetnek meg, ahol el dől melyik szervezet állja jobban a sarat. Az egyéni versenyszámokban indulók rövid- és középtávfutásban, valamint erőnléti versenyekben bizonyíthatnak.

A sportesemények mellett izgalmas és látványos programokon vehetnek részt a gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Az apróságokat gyermekfoglalkoztató és Lulu bohóc várja, míg a nagyobbak betekintést nyerhetnek a Megyei Rendőr-főkapitányság Jonatán Közterületi Támogató Alosztályának munkájába. Mindezek mellett a NAV kereső kutyái is bemutatkoznak és az érdeklődők megismerkedhetnek a történelmi íjászat szépségeivel is.

A résztvevő szervezetek nem csupán sportolhatnak és szórakozhatnak, de főzőtudományukat is összemérhetik. A gasztronómiai versennyel fűszerezett rendezvényen tíz csapat igyekszik elkápráztatni ínycsiklandó ételekkel a résztvevőket és a zsűrit.

Az esemény időpontja és helyszíne:
2017. szeptember 16. 09:00 órától, Városi Stadion Nyíregyháza, Sóstói u. 24/a