Fesztivál az állatokért 2017

Minden év október 4-én világszerte ünneplik meg állatbarátok az Állatok Világnapját. A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány minden évben egy városi, izgalmas fesztivállal köszönti az állatokat, állattartókat szeptember végén...
 

Az idén is elérkezett a várva várt pillanat, hogy minden állatbarát ismét egy állati jó napot töltsön együtt kedvenceikkel a Bujtosi Városligetben a Fesztivál az állatokért rendezvényünkön!

2017. szeptember 24-én (vasárnap) 9.30 órától egy vidám kutyás felvonulással veszi kezdetét a a programokban bővelkedő családi nap. A Bujtosi Városligetben 10.00 órától kezdődnek a programok, ahol alapengedelmességi, agility , terápiás kutyás bemutatók színesítik a napot.

Nem maradhat el idén sem a keverék kutyák szépségversenye, legyen az kicsi, közepes, vagy nagy testű, fiatal, vagy öreg eb, várjuk a nevezésüket.

 

És hogy senki ne menjen üres kézzel haza, a Tombolasorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára. A felajánlók többek között: Purple Puppy Kutyakozmetika, PetBox Állateledel, Bol-Dog.hu egyedi kutyás ajándéktárgyak, Roszcsont Kutyakiképző Iskola, Suller Tápbolt.

Egész napos tanácsadásokkal várjuk a gazdikat, játékokkal a gyerekeket és meglepetés programokkal az érdeklődőket!

Állatbarát Alapítvány