Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át

Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át 2017 november 10-én 16:30 perctől nyílik meg Kazai Béla "Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át" című fotókiállítása, a Móricz Zsigmond Könyvtárban.

Ez a kis falucska egy gyöngyszem a Tisza partján. 
Az ártéri erdő, a hullámzó fű, színes virágok, a ködbe vesző, kanyargó utak a töltésen, mind egy-egy fotótéma, ami megér egy kattintást. 
A kiállítással egy bringatúrára hívom a tisztelt érdeklődőket.
Közösen megnézzük a nagy tölgyfát a Tisza partján, amely a régi katonai térképeken is szerepel. Kóborlunk az erdei utakon, meglessük a behajló bokrok lombján keresztül a lassan csordogáló vizet, beleülünk egy halász ladikba és csodáljuk a nap csillogását a hullámokban.
 
Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át  Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át
 
Tavasszal kucsmagombát gyűjtünk, nyáron hangya nézetből figyeljük a kanyargó ösvényt, ősszel színes leveleket fotózunk, télen a kopár bokrokon keresztül szemléljük a naplementét a frissen szántott barázdák fölött.  
Ezek olyan igaz gyöngyök, melyekért érdemes felkelni fotelből a tv elől és sétálni egyet a természetben. 
Tartsanak velem.
 
Kazai Béla
 
Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át