A név: Carmen a MOST Fesztiválon

A név: Carmen a MOST Fesztiválon Nagy örömünkre színházunk újabb jelentős szakmai sikert könyvelhet el: A név: Carmen című előadás bekerült az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő MOST stúdiószínházi fesztiválon az öt versenybe kerülő kamara produkció közé.

SZEREPOSZTÁS:

Carmen: KOSIK ANITA

José: NAGYIDAI GERGŐ

Carlos/Garcia: SZEGEZDI RÓBERT M.V.

Mercedes: SZÉLES ZITA

Soledad: HORVÁTH RÉKA

Pascuala: MUNKÁCSI ANITA

Zenészek: BÍRÓ PÉTER, OLAJOS GÁBOR

 

A név: Carmen a MOST FesztiválonA SEDIÁNSZKY NÓRA rendezte, a nyíregyházi közönség körében is igen népszerű előadást több, mint ötven produkció közül választotta ki a fesztiválnak helyt adó tatabányai színház szakmai zsűrije, és olyan rangos produkciókkal versenyezhet a legjobb stúdió előadás címért, mint a Radnóti Színházban bemutatott A párnaember (Szikszai Rémusz rendezése), illetve a Szkéné-Nézőművészeti Kft. és az Ördögkatlan közös produkciója, A halottember (rendező: Bérczes László).

 

RENDEZŐ: SEDIÁNSZKY NÓRA

Látványtervező: VERECKEI RITA

Koreográfus: TÚRI LAJOS PÉTER

Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN

Súgó: KOVÁCS KATALIN

Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA

 

Ezúton is gratulálunk az előadás alkotóinak, aki pedig szeretne többet is megtudni a MOST FESZT 2018 színes, érdekes programjáról, valamint A név: Carmen fesztiválszerepléséről, az a rendezvény honlapján tájékozódhat a részletekről: HTTP://WWW.MOSTFESZT.HU/