Nyírpazonyi Új Kenyér Fesztivál 2018

Ünnepi megemlékezéssel indítjuk a napot, mely magába foglalja az ökumenikus istentiszteletet, valamint Dubay László polgármester úr ünnepi beszédét, és a "Tiszta udvar rendes ház" díj átadását. Nyírpazony testvérvárosa Nagygéres, immáron harmadik éve készül ünnepi műsorral. A gyermekeket a Palinta Társulat szórakoztatja, de lesz kézműves foglalkozás, zajzverseny, és gyermekszépségverseny is.

 

 

Széles skálán mozgunk idén is a zenei felhozatal tekintetében. Itt lesz velünk a gyémánt hangú Mészáros János Elek, a nyíregyházi illetőségű rock zenekar a Karmapirin, a swing és boogie világába kalaúzol a Group'n'Swing Kelet-Magyarországon először, immáron Magyar Bálint helyett a Megasztár első szériájának döntőse Mujahid Zoltán énekel Mihályi Réka oldalán, és végül de nem utolsó sorban a fő atrakció a Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival, melyben közreműködik az Akbrakazabra zenekar mellett Karácsony János James, Solti János, Heincz Gábor Biga, és Veres Mónika Nika! Lesz tüzijáték, bazár, ugrálóvár és utcabál Dj Koltaival!
 
A tavalyi nagy sikerű élő közvetítésen felbuzdulva (összesen 24.000-en követtek minket online élő műsorban), idén sem feledkezünk meg azokról, akik nem tudnak személyesen részt venni a fesztiválon, így facebook csatornáinkon élőben élvezhetik a Group'n'Swing, a Karmapirin, és a Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival műsorszámainkat.
 

 

PROGRAM:
9:30 – Ünnepi műsor
1. Megnyitó
2. Ökumenikus istentisztelet
3. „Tiszta udvar rendes ház” díj átadása
4. Nyírpazonyért kitüntetés átadása

10:15 Nagygéres műsora

10:45 – A Színi Károly Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Műsora

11:05 – Gyermekszépségverseny

11:50 – Palinta együttes

+ Gyermekszépségverseny eredményhirdetése
+kézműves foglalkozás

12:50 – Nyírpazonyi Nők Klubja

13:20 – Mészáros János Elek

14:10 – Rosszcsont Kutyakiképző Iskola műsora

14:50 – Group n Swing

16:05 – Tombola, Versenyszámok eredményhirdetése
1. Tombola sorsorlás
2. rajzverseny eredményhirdetés

17:20 – Karmapirin

19:00 – Zenevonat szuperkoncert az LGT sztárjaival

21:10 – Tűzijáték

Utcabál – Dj Koltaival

 

 

A szervezők