Pénz, de honnan? konferencia Nyíregyházán kkv-knak!

Pénzdömping fejlesztésekre! Kezdő vállalkozásoknak is!

 Nemrég nyílt meg a 60 Mrd forintos hitelkeret digitális fejlesztésre az MFB-nél. Nincs már fejlődést gátló forráshiány. A Piac & Profit 15. éve futó Pénz, de honnan? roadshowján, melynek őszi első helyszíne Nyíregyháza, a pénzszerzés legújabb lehetőségeinek bemutatásán túl, az előadók hangsúlyosan foglalkoznak a fejlesztés irányával. Ami nem más, mint a negyedik – digitális – ipari forradalom diktálta „kényszer”: az információs technológia, és az automatizálás összefonódásából eredő gyártási módszerek és a szervezeti működés gyökeres átváltozása. Új gondolkodásmóddal lehet csak az Ipar 4.0 korszakában versenyben maradni.

 

 

Az üzleti szektor legnagyobb gondjára, a munkaerőhiányra is csak a digitális transzformációból eredő hatékonyságjavulásban remélhetjük a válaszokat. A családi vállalkozások uralta szektorban emellett hatalmas gonddá lépett elő a generációváltás, cégutódlás is. Minden harmadik családi cég elbukik, ha időben nem készül fel rá.

A Pénz, de honnan? roadshow-n a fejlesztési források, befektetési lehetőségek ismertetésén túl megoldásokat kínálunk a digitalizáció uralta világgal lépést tartáshoz, a munkaerő- problémákra és az eredményes cégutódlásra.

Ajánljuk a konferencia tartalmát: kis- és középvállalati, nagyvállalati döntéshozóknak – gyártó cégeknek, agrárvállalkozásoknak, szolgáltató vállalatoknak, önkormányzatoknak, tanácsadó cégeknek, technológiai alapú vállalkozásoknak, startupoknak.

A konferencán részvétel térítésmentes, csak regisztrációhoz kötött!

Időpont: 2018. szeptember 27. (csütörtök), 9.15–15.00

Helyszín: Nyíregyháza, Széchenyi utca 2., Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (3. emeleti konferenciaterem)

Részletes program és regisztráció az alábbi linken

https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-19/