30 táncdalénekes 30 slágere - Rozsnyai György énekestje

30 táncdalénekes 30 slágere - Rozsnyai György énekestje Hatalmas sikert aratott „30 táncdalénekes, 30 slágere” címmel Rozsnyai György énekestje a nyíregyházi Vasutas Művelődési Házban október 17-n. Ezt az is mutatja, hogy a jegyek már előadás előtt elfogytak - tudtuk meg Orémusz Majától, a művelődési ház vezetőjétől.

 

 

Nem túlzás azt sem mondani, hogy egy sármos, kedves úriembert láthatott a teltházas közönség, a hangját és stílusát sokan ismerik és szeretik. Hallottuk már ezen a színpadon magyar nótát énekelni és most ezen az esten másodszor is táncdal fesztivált varázsolt elénk.

A magyar táncdal előadók nevei szinte A-Z-ig megtalálhatóak voltak a pazar bulit adó előadóművész repertoárjában. Gyuri megígérte, hogy ez még nem minden, mert sok meglepetés van a tarsolyában és ennek azt estnek még lesz folytatása. Türelmetlenül várjuk!

 

 

30 táncdalénekes 30 slágere - Rozsnyai György énekestje  30 táncdalénekes 30 slágere - Rozsnyai György énekestje  30 táncdalénekes 30 slágere - Rozsnyai György énekestje

Hajzer Andy