Kutyás családi nap az Örökösföldi Polgárőrséggel

Kutyás családi nap az Örökösföldi Polgárőrséggel A nyíregyházi Örökösföld-Újvárosi Polgárőr Egyesület tagtoborzással egybekötött családi napot rendezett 2018. október 27-én, amely a nem túl kellemes időjárás ellenére remekül sikerült. A szervezők jövőre folytatást ígérnek!

 

Sokan adományoztak az árva kutyák részére, hiszen az Állatbarát Alapítvány is jelen volt,  két kis védencével. A Petboxnak köszönhetően több kutya is megismerhette a Puller nevű sportot és táplálkozási tanácsokat is kaphattak a gazdik. A Bol-Dog.hu standjánál egyedi kutyás ajándéktárgyak közül lehetett válogatni. A Mediball nevű sport is bemutatásra kerül, a vállalkozó kedvűek ki is próbálhatták ügyességüket.  A rendezvényen megjelenő gyerkőcök kézműves többféle foglalkozáson (pl. agyagozás) vehettek részt és a Burattino bábszínház szórakoztatta őket.

 

 A polgárőrségről, az önkéntesség fontosságáról, az élhetőbb lakókörnyezetről is hallhattak az érdeklődők a nap folyamán. Utolsó programként pedig Pelyvás Csaba, a Rosszcsont Kutyaiskola kutyakiképzője vezetett be mindenkit a lakótelepi kutyatartás és nevelés rejtelmeibe - szokásához híven szórakoztató módon.