Az időnek kereke – 35 éves az Igrice Néptáncegyüttes

Az időnek kereke – 35 éves az Igrice Néptáncegyüttes 2018. december 01-én ünnepli fennállásának 35. évfordulóját a nyíregyházi Igrice Néptáncegyüttes, mely alkalomból szombat este 18:30 órától „az időnek kereke” címmel két felvonásos, egész estés gálaműsort ad a Continental Arénában.

 

 

A többszörös nívódíjas és kiválóan minősült Igrice 6 zenésszel és 150 táncossal állítja színpadra az elmúlt 35 év legsikeresebb produkcióit, mely a népi mulatságot és a fergetes táncokat kedvelők számára felejthetetlen élménynek ígérkezik.

A gálaműsorban a régi sikerszámok mellett több, eddig még be nem mutatott produkciót is láthatnak a nézők. Igazi kuriózumnak ígérkezik a Fölszállott a páva című tévéműsorból is ismert felvidéki Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttessel közösen készített műsorblokk. Az Ilosvai és az Igrice több közös koreográfiát is készített, ezeket a produkciókat ilyen formában most először, a gálaműsoron tekinthetik meg a nézők.

 

Az időnek kereke – 35 éves az Igrice Néptáncegyüttes

Belépőjegyek a Váci Mihály Kulturális Központban, valamint a rendezvény napján 16 órától a helyszínen kaphatók. 6 éven aluli gyermekeknek a belépés díjtalan.
A rendezvény fővédnöke Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere.