Önkormányzati hivatal energetikai megújítása Nyírkércsen

  Nyírkércs Község Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése elnevezésű pályázati konstrukcióban 28,85 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert

 

 

A pályázati felhívásra az Nyírkércs Község Önkormányzat 2016.06.29-én nyújtotta be támogatási igényét. A megvalósítás 2018.10.31-én fejeződött be. A projekt azonosítószáma TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00020. A fejlesztés célja az Önkormányzati Hivatal korszerűsítése. Az épület felújítása régóta célként fogalmazódott meg a képviselő testület tagjaiban, melynek anyagi forrásai sikeres pályázatot követően Európai Uniós forrásból vált biztosítottá. A megvalósult fejlesztésnek köszönhetően az épület energetikai tulajdonságainak javítása, gazdaságosabb működés elérése, megújuló energiahordozókkal való ellátása vált valóra. A projekt 28,85 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével jött létre.

A beruházásnak köszönhetően napelemes rendszer került telepítésre, melynek köszönhetően az épület közüzemi számlái is jelentősen csökkenek.

 

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.