BOB HERCEG - olvasópróba a színházban

A Móricz Zsigmond Színház vadonatúj, felfrissített és napjainkhoz igazított változatát a színház főrendezője, Göttinger Pál viszi színre. Bemutató április 20-án 19 órától lesz a Nagyszínpadon.

 

 

Az angol királynő fia beleszeret egy elbűvölő lányba, akivel azonban van egy kis baj. Származását tekintve egyszerű polgári sarj, ráadásul apja egyik hitelezőjéhez kellene feleségül mennie, akit persze egyáltalán nem szível… Bonyolítja a helyzetet, hogy a királyfinak is van már kiszemelt jegyese, egy rangban hozzá illő hercegnő, akinek minden álma és vágya ez a házasság, igaz, csak féktelen ambíciója parancsára, hiszen az ő szíve is másért dobog. Aztán három órán át szoríthatunk, hogy a két szerelmes legyőzze az előttük tornyosuló akadályokat, a merev angol udvari etikettet, és egy igazi álomesküvő révébe evezzen. Ismerős, ugye? Ezeket a történeteket bújjuk már évek óta, követjük bulvárlapok hasábjain, twitteren és instagramon, most pedig valósággal „házhoz jön” a csábító címlapsztori, Huszka Jenő örökzöld melódiáival, egy színpadra álmodott romantikus kalandfilm formájában.
Garantáltan élvezni fogja mindenki az „első édes szerelmes csókok” megbolondított történetét…

Királynő - HORVÁTH MARGIT
Bob - GULÁCSI TAMÁS
Viktória - KOSIK ANITA
Lancaster - RÁK ZOLTÁN
Pomponius - ISTVÁN ISTVÁN
Annie - NYOMTATÓ ENIKŐ
Mrs. Pickwick - PREGITZER FRUZSINA
Plumpudding - TÓTH ZOLKA
Gipsy - GYURIS TIBOR
Kátya - VARGA FEKETE KINGA E.H.
Margó - MUNKÁCSI ANITA
Vikár - MARTINKOVICS MÁTÉ
Macintosh - KÓNYA MERLIN RENÁTA
#Royall - HORVÁTH VIKTOR

 

 

Udvari népek, láthatatlan és látható gárdisták, londoni lakosok: FORRÓ-TÖRÖK TÜNDE, VÉGVÁRI BOGLÁRKA, HOLLÓ ARNOLD, valamint PREGITZER FRUZSINA, MARTINKOVICS MÁTÉ, HORVÁTH VIKTOR, VARGA FEKETE KINGA, MUNKÁCSI ANITA, KÓNYA MERLIN RENÁTA, BANI NÓRA, BODA IZABELLA, BOKOR GABRIELLA, KÖSZÖRÜS SÁRA, TORDAI EMESE MÁRIA, CSÁSZÁR ZOLTÁN, OBSITOS BENCE, TISZLAVICZ MÁTYÁS

Díszlettervező: ONDRASCHEK PÉTER
Jelmeztervező: CSELÉNYI NÓRA

Koreográfus: GULYÁS ANNA

Zenei vezető: NYITRAI LÁSZLÓ, TAMÁS ATTILA

Dramaturg: SEDIÁNSZKY NÓRA

Súgó: NAGY ERZSÉBET
Ügyelő: LENGYEL JÁNOS

Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA

Rendező: GÖTTINGER PÁL