Ingyenes gyerekkoncert Nyíregyházán a Boldogság Világnapja alkalmából

10 nap alatt tízezer gyerek énekli a Boldogság Dalát

Ingyenes gyerekkoncert Nyíregyházán a Boldogság Világnapja alkalmából A Boldogság Világnapja alkalmából tartandó koncertsorozat következő állomása, Nyíregyházára, ahol ingyenes gyerekkoncerttel várja a nyíregyházi gyerekeket Bagdi Bella és zenekara. Bagdi Bella motivációs popzenét játszó énekesnő, a Jobb Veled a Világ! alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogságóra program megálmodója.

 

 

A 10 állomásos koncertsorozat során a Boldogság Világnapja alkalmából tízezer gyerek énekli majd a Boldogság Dalát.

Időpont: március 20., (a Boldogság Világnapja) 10:00
Helyszín: Nyíregyháza, Bem József Általános Iskola tornacsarnoka

 

 Ingyenes gyerekkoncert Nyíregyházán a Boldogság Világnapja alkalmából

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épített élménypedagógiai módszertan, melynek hatékonyságát az ELTE PPK empirikus kutatásokkal igazolta.

A program mind a tanárok, mind a gyermekek lelki jóllétével foglalkozik, sőt a szülők bevonására is lehetőséget nyújt! A tanév során minden hónapban egy-egy olyan témát járunk körül, mely segíti és támogatja a gyerekeket a hétköznapi problémákkal való megküzdésben, és a folyamatos önismereti fejlesztéssel és boldogságérzetet fokozó technikák bemutatásával személyes, lelki egészségüket is tápláló kompetenciáikat fejleszti.

Bővebben:  www.boldogsagora.hu