Audió és videó eszközök

Audió és videó eszközök Mindennapjaink szerves részét képezik a fényképek, hang és videó felvételek. A családi események képeit telefonnal vagy fényképezőgéppel rögzítjük.

 

 

Nyaralás alatt kezünkben a kamera, hogy a legszebb pillanatokat és tájakat videó formájában megőrizhessük. A kedvenc együttesünk koncertjén készített felvétel anyagát bármikor örömmel fogjuk újra meghallgatni. Az anyagok, felvételek megőrzéséről adathordozóink gondoskodnak.

Rögzítés

A tartalmak rögzítéséhez, illetve újraéléséhez audió és videó kiegészítő eszközöket szükséges igénybe vennünk. Az eszközök sora széles. Ide sorolhatnánk elsősorban a kamera kazettákat, a VHS kazettát, a fej- és fülhallgatókat, de az MP3 lejátszókat is. A VHS és a kazetta elsősorban rögzítésre és tárolásra lett kitalálva.

Ezek a tradicionális megoldások, az újszerű termékek legtöbbje viszont már mindent memóriakártyákra ment és azon tárol. Hiába, a világ fejlődik, néha ragaszkodunk a megszokott, már jól bevált technikai rendszerekhez. A videó lejátszó és a kazettás videó kamera napjainkban is nagyon jó szolgálatot tesznek.

Audió és videó eszközök

Lejátszás

A felvett adatok újrajátszásakor az élményszerűség átadásához használhatjuk a fejhallgatókat, a fülhallgatókat és az MP3 lejátszókat. Vitathatatlanul fontosak, ezekkel a kis eszközökkel tudjuk a környezetünket megkímélni a személyes hanghatásoktól. Szerencsések vagyunk, ha csak a filmekben láttunk olyan fiatalt, aki a vállán elhelyezett üvöltő Hifivel vonul a nyílt utcán vagy tömegközlekedési eszközön. Abban az esetben, ha már találkoztunk ilyennel, tudjuk azt is, hogy ez mennyire zavaró lehet a környezete számára. Erre, illetve az intim szféránk megőrzésére előnyösek ezek az eszközök. Mert attól, hogy a Hifis fiatalt nem zavarja senki, minket lehet, hogy éppenséggel igen. Tartsunk a személyes információinkat bizalmasan.

A Maxell Purple Canalz fülhallgatója gondoskodik róla, hogy az információt rajtunk kívül más ne hallja. Stílusos kivitelű fülhallgató, több színben is kapható, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb színű darabot. Szép külseje mellett apró súly, kis méret és minőségi hangzásvilág jellemzi.

Intelligens megoldás a fülhallgató és MP3 lejátszó párosítása akkor is, ha a kettes metrón a munkába menet éppen a Tankcsapdától a Mennyország toursit-ra van kedvünk lazulni. A reggeli káoszban embertársainknak jól eshet az a megkülönböztető figyelem, hogy hagyjuk őket csendben ébredezni.

A Gigaplaza.eu webáruházában az audió és videó eszközök választékával, valamint az adattároláshoz szükséges adathordozók legnagyobb csoportjával állnak a rendelkezésünkre. Online piacterük több mint tíz éve áll Magyarország bármelyik szegletének a rendelkezésére. Legyen nagyváros vagy akár egy icipici zsákfalu, csalódást még sehol és senkinek nem okoztak. Internetes értékesítésüknek köszönhetően áraikat bőven az üzletek árai alatt tudják tartani.