Helló Nyíregyháza! - 2019-ben nyolcadik alkalommal

Helló Nyíregyháza! - 2019-ben nyolcadik alkalommal  Április 26-án folytatódnak a városi nagyrendezvények, méghozzá egy szezonnyitó, tavaszköszöntő eseménnyel. A Helló Nyíregyháza! idén már nyolcadik alkalommal várja az érdeklődőket reggeltől éjjelig a korábbinál még több programmal várja a városlakókat a belvárosban, az Ifjúság Hete zárónapjaként. 

 

 

A hagyományokhoz híven, ezen a napon szervezik meg a Központi Ballagást is, amelyen a 20 városi középiskola kiválasztott diákjai – képviselve társaikat – ballagnak el jelképesen.

A Civil Szigeten az érdeklődők 40 kiállítóval találkozhatnak, aki az itt felállított standokhoz ellátogat, többek között egészségügyi szűrésen, kézműves foglalkozásokon, gasztrokóstolókon interaktív programokon találhatja magát. Reggeltől délután 3 óráig több mint 600 fellépő fordul meg a színpadon 4 éves kortól 87 éves korig. Ének -Zene-Tánc produkciókkal várják a látogatókat.  Ezen kívül minden "utzában" érdekes programok várnak, az estét pedig KOZMIX élő koncert zárja!

Hello Nyíregyháza 2019