Miért jó és kényelmes megoldás, ha tankolóautomatát használunk?

Miért jó és kényelmes megoldás, ha tankolóautomatát használunk? A Multicore benzinkúttechnikával és szervizeléssel foglalkozó cég piacvezető helyen áll a magyarországi benzinkúttechnikai termékek eladásában, tervezésében, kivitelezésében, és ahogy a nevük is mutatja, szervizelésében.

 

 

A tankolóautomaták használata olyan innovatív megoldást kínál, ami kényelmessé és költséghatékonnyá teszi a benzinkútja fenntartását. Pontosan felmérve az igényeket, a partnerek egyedi megrendeléseihez is találnak kedvező és hasznos megoldásokat.

 

A tankolóautomatákról

 

A tankolóautomatákat két nagy csoportba lehet osztani. Egyik az üzemi, míg a másik csoport a közforgalmi célra kialakított automaták.

 

Az üzemi tankolóautomaták típusaira jellemző, hogy cégek számára alakítják ki, hogy azok saját gépjármű flottájuk üzemanyagigényeit ki tudják elégíteni. Egyik nagy előnye, hogy nincs szükség arra, hogy ember által rögzítve és jóváhagyva legyen minden egyes tankolás. A sofőrök azonosítani tudják magukat a személyre szabott kártyájukkal és egyéni kódjuk használatával. Ha a megrendelő úgy kívánja, ezen adatokat felhő alapú benzinkút adattárolás szolgáltatással kombinálhatjuk, így a keletkezett adatokat valós időben is hozzáférhetővé tehetjük.

 

Miért jó és kényelmes megoldás, ha tankolóautomatát használunk?Adatfeldolgozó szoftverként a Titan-Hykkoris-t ajánljuk, amely segítségével a tankolás adatai könnyen kinyerhetőek, hozzáférhetőek lesznek. Ezen adatokkal készíthetjük el a könyvelést, vagy statisztikákat állíthatunk elő, amivel a tulajdonosok további következtetéseket vonhatnak le a benzinkút működésével kapcsolatban.

 

Esetleg több telephelyet is üzemeltet? Ez sem jelent hátrányt, mert a Titan-Hykkoris egyszerre több telephelyről beérkező adatokat is tud kezelni. Az automata tárhely szinte korlátlan adat tárolására alkalmas, így közel 2500 tankolást tud nyomon követni. A tankolások adataihoz hozzáférhetünk, letölthetjük a nekünk megfelelő időpontban. Az elemzést a rendszer által szolgáltatott adatokból el is tudjuk kezdeni akár valós időben is.

 

A tankolóautomatához további perifériák megvásárlására kínálunk lehetőséget. Például illeszthetünk a meglévő automatához sorompós beléptetőt, elektronikus szintmérőt, de még mosó vezérlést is.

 

A másik tankolóautomata típus közforgalmi használatra lett kifejlesztve. Ez már nem egy cég magán kútjának forgalmát látja el, bárki vásárolhat üzemanyagot. A tankolóautomatára szerelt automata fizetési eszköz használatával elkerülhetjük a kasszáknál történő sorban állást. Lehet fizetni készpénzzel, kártyával, de akár üzemanyagkártyával is. Nincs szükség pénztárosra, de még kútkezelőre sem, ezért az éjszakai nyitvatartás személyzet nélkül is megvalósulhat, megtakaríthatja az éjszakai pótlékot.

 

Az automata működését a legfejlettebb kültéri rendszerünk segíti. Az új érintőképernyő gyorsabb és egyszerűbb felhasználást tesz lehetővé a vásárlók részére.